När man fick uppleva Jul på Liseberg

Precis innan jul var jag på jul på Liseberg. Det måste vara den mest romantiska plats som finns under vintern. Vi gick hand i hand och skrattade. Med barnslig iver beundrade jag hur fint man gjort parken. Och vi åkte karuseller och spelade bort våra slantar på olika typer av hjul och spel.
 
Det var en underbar kväll, bortsett från att de stängde så tidigt. Så det var rätt så stressat där på slutet. Min önskan till Liseberg nästa år är att ha öppet till 22. Marknaden kan ju stänga 20 så att de stackars handlarna får gå hem, men halva grejen är ju mörkret, upplyst av de där miljoner små lamporna. Barnen kanske är nöjda vid 20, men det var så mycket mer vi hade velat göra, hinna med.
 
Jag tog lite bilder på parken, men var dum nog att tänka "Jag tar mer bilder sen" och sen hans inte med, för det stängde ju. Så det blev nästan inga bilder alls. Och självklart hade jag glömt mitt nya vidvinkelobjektiv hemma. Typiskt mig!
 
Jag längtar faktsikt lite efter nästa år, efter att ha mer tid på sig. Ta med stativet och vidvinkelobjektivet och ta det lugnt. Inte bara bränna av några bilder handhållet. Nästa år... och förhoppningsvis finns det snö då.
Jul på Liseberg är så himla mysigt, för stora såväl som för små!
 
En kommentar publicerat i Årstider: Julefrid
Taggar: Glädje, Jul, Jul på Liseberg, Julefrid, Julstaden, Liseberg, Lycka, Skratt, romantik
#1 - - matilda:

fina bilder=)

Svar: Tack! :-)
Annie Brickman