När man haft en dag vid havet

Jag glömmer ofta bort att det finns ett hav där jag bor. Bara någon mil bort ligger det där, tyst, och säger ingenting. Stort, vackert, fullt av liv. Men jag bor utom synhåll, så jag tänker aldrig på det. Åker så sällan ut dit. Andas så sällan saltvattentung luft.
 
Havet är en mycket vacker plats och jag älskar att skutta barfota över mjuka, runda klippor. Jag älskar att vandra längs med vattenbrynet och känna sanden mellan tårna. Men i Göteborg finns det få sandstränder och mest klippor. Jag har vackra barndomsminnen av Måseskär, av ändlöst lekande bland klipphällarna och stora, farliga vågor, krabbrace och klarblå himmel över klarblått hav.
 
Jag tänker så ofta att jag måste åka dit, till havet. Men sällan blir det av och jag föredrar att lägga mig vid en sjö. Inga krabbor, maneter eller busvisslande killar i någon fräsig sportbåt. För det finns ingenting jag tycker bättre om än tystnaden vid vattnet. Bruset av vågor, vinglag. Solljusets reflektioner i vattnet, de miljoner nyanser ljus då solen sakta vandrar ned mot horisonten och himmel och hav blir till ett.
 
Skärpning, Annie. 
 
Helt oredigerade bilder från Sandö, Kungsbacka.
 
#1 - - A N N A - FOTO & MODE:

Åh vad fina bilder!

Svar: Tack! :-)
Annie Brickman

#2 - - william:

fina bilder:D

Sv; sims är ett så himla roligt spel:D

#3 - - Anita:

Underbara bilder! :D

Svar: Tack!! :-D
Annie Brickman

#4 - - Fatma:

Härliga bilder! :)

Svar: Tack!! :-)
Annie Brickman