När man vandrat gata upp och gata ner

Jag vandrar omkring längs raka gator och då och då slår det mig, det är så annorlunda här. Växterna är annorlunda. Gatorna är spikraka, det är omöjligt (till och med för mig) att gå vilse här. Så trots att jag vandrar gata upp och gata ner hittar jag hem. Hem till mitt lilla rum mitt mellan State Street & Skolan på sin kulle intill havet. Det känns så tryggt här, i solskenet på raka gator, under palmern intill havets rytmiska vågor. Vilken illusion som kan skapas av rader efter rader av skinande vita hus med rött tegel på taken. Solsken och värme och skrattande människor. 
Santa Barbara, California
#1 - - Frida:

Pluggar du på Santa Barbara? Är du nöjd med skolan? Åker till USA nästa sommar och ska gå på College, som det ser ut nu lutar det mot Santa Monica men har varit inne på Santa Barbara också :)

Svar: Det gör jag! Jag har inte börjat skolan än, men mitt intryck av den är fantastiskt. Alla lärare är supertrevliga och engagerade. Människorna här är ännu mer fantastiska. Vänliga, trevliga, hjälpsamma och öppna. Santa Monica ska också vara jättebra, och antagligen lite billigare att bo i men det är jag inte helt säker på. Santa Barbara är lite Californiens kronjuvel så boendepriserna här är högre än typ resten av Californien. Men det är sjukt värt det. :-) Dock är det ganska mycket svenskar här, så vill man uppleva mer av den amerikanska kulturen får man se till att inte köra "safe" och bara skaffa svenska kompisar - det är lätt hänt och då får man ju inte ut lika mycket av äventyret. Men är det bara en sommarkurs är det nog inte lika mycket svenskar. Dem brukar dyka upp ett par veckor innan kursstarten på hösten :-) Fråga gärna en massa!
Annie Stumle

#2 - - Ninni - Vimsiga mamman:

Så härliga bilder :)

Svar: Tack!!
Annie Stumle

#3 - - Jessica:

Ser så himla vackert ut! Jsg vill oxå åka dit och gå gata upp o gata ner :)

Svar: Kom! :-D
Annie Stumle

#4 - - JUNITJEJ:

Jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket!
Annie Stumle