När man fått paket från Sverige!

Idag plingade det på dörren, och utanför stod ett bud med ett paket! Min underbara mamma hade samlat ihop lite smått och gått och jag skuttade omkring som ett litet barn för att hitta en sax så att jag kunde öppna det! Och när det väl var öppet... det var fullt med godsaker och överraskingar! Två paket kaffe och godis - fast tomtarna hade inte riktigt överlevt resan. Men dem var lika goda för det - och nu hade jag ju ett skäl till att hugga in så fort som möjligt! Finns det någonting godare än chokladtomtar?
 
Det är det man saknar mest här i USA - fika, godis och en kopp kaffe. För kaffet är så sött här - och det är inte riktigt så jag vill ha mitt kaffe. Och chokladen är mer socker än kakao. Och paketet anlände så lägligt: jag hade just druckit upp min sista kaffekopp. Mitt kaffepulver tog slut bara någon timme innan paketet kom!
 
Så till helgen ska det bakas lussekatter - den mjuka pepparkakan sparar vi till jul. Kanske hinns det med ett litet IKEA-besök också, för att fylla på choklad- och pepparaksdegsförrådet. Det är kul hur det där med matkultur kan skilja sig så mycket. Det är först när man reser runt som man börjar inse hur mycket man uppskattar husmanskost och mammas kanelbullar!
#1 - - Jessica:

mysigt =)

#2 - - Carina brickman:

Ät nu inte upp tomtarna helt själv, några smulor kan väl Adam få. Kram mamma
Och nej, öppnas den 24:e, inte klämma eller ruska för mycket :-)

Svar: Hihi vi tog varsin! <3
Annie Stumle