När man firat Thanksgiving, del 1

Det blev mycket bilder från Thanksgiving. Så det får bli flera inlägg. Dagen började med en builfärd ungefär två timmar norrut, till ett helt annat landskap. Till ett ställe där det var grönare, mer lövträd och mindre palmer. Till ett ställe som sprakade av höstfärger. Jag kände mig tacksam över att få följa med dig.
Det var så mycket som hände på en och samma gång. Så mycket människor! Och vet ni hur mycket mat som behövs om en hel släkt ska sitta till bords? Nåja, hel släkt var det kanske inte, men många fina människor. Ett tjugotal amerikaner, och så tre svenskar. Jag, han som jag bor med, och så vår väns flickvän. Men han den där som jag håller ihop med, han hade vatit med förr. Det är nog hans fjärde Thanksgiving eller så.
Och det var så fint, det där huset. Så mysigt och ombonat. En ranch på en Wineyard, och bordet var dukat med två sorters porslin och olika, färgglada servetter i linne. Besticken var något av det finaste jag sett. Man kände sig som en prinsessa!
Fast det fanns dem som tyckte det var riktigt pestigt, det här med Thanksgiving. En massa folk hemma i huset, men ingen som tappade mat på golvet. Riktig taskig släkt, tyckte någon.
Och det fanns fler som firade sitt livs första Thanksgiving. Fast till skillnad från mig så kommer han att fira många fler, varje år i det här huset. Släktens minsting, två-tre månader och mycket glad och söt liten krabbat.

Och så fanns det dem som fick vänta utaför. Men som också fick komma in i värmen sen.
Men innan det var dags för mat, var det dags för promenad runt ägorna...
#1 - - Jessica:

Åhh va fint! Tur de blir fler inlägg detta va kul att se =)

Svar: Det blir det! :-) Antagligen en liten triologi. Om inte mer! Vacker plats!
Annie Brickman

#2 - - Ida - foto & häst:

så himla mysiga och fina bilder!! :'D

Svar: Tack!!
Annie Brickman