När solen gick ner över Island

 Mitt hjärta brinner. Det känns verkligen så, som om det flammar eldslågor om det. Jag ser mig i spegeln men ser ingen rök ringla ur ögonen. Men hjärtat brinner. Av kärlek, förundran och lycka. Av kärlek till naturen, till fotografering och till den där vackra ön. Island. Av förundran över att jag var där, över att jag sett det, upplevt det.
 
Jag skriver så mycket om lycka. Men jag är inne i en liten bubbla av glädje. det är så mycket spännande på gång både på kort och lång sikt. Året började så bra med Islandsresan, och det verkar bara bli ännu bättre. Man ska leva medan man kan. Göra det man vill medan man har möjlighet. Ta alla chanser.
 
I grund och botten handlar lycka om att välja fokuspunkt. Precis som när du kikar i kamerasökaren. Vad fokuserar du på? Går du på auto? Jag spotmäter. Väljer de punkter som får mig att må bra. och så fokucerar jag på dem. Det gör hela bilden mycket vackrare.
 
De där vidderna.
De där vyerna.
De där varelserna.
 Den där ön. <3
 
0 kommentarer publicerat i
Taggar: Adventure, Drömmar, Hope, Hopp, Iceland, Island, Islandshästar, Landscape, Landskap, Lycka, Planer, Resor, Sunset, Travel, Traveling, dreams, plans, Äventyr, ö