När dem överraskade mig helt

Det skulle bli en promenad genom stan, kikande i lite butiker och en fika på Espresso House innan vi skulle hem till min Elgh och baka lite kladdkaka och bara snacka skit. Och det blev nästan så. Men så precis innan vi skulle kliva in hemma hos henne säger hon att, ja just det, vi måste bara gå med hunden som är hos hennes kille på andra sidan gården... så gick vi dit och öppnade dörren in till lägenheten och hunden kommer glatt och möter oss.
Men jag ser också reflektioner i TV:n att det sitter ett par tjejer i soffan så jag tar ett kliv in för att säga hej... när alla hoppar fram. Alla änglar hade samlats där för ett överraskningsparty och där fanns det fika och tårta och kärlek så att jag trodde att jag skulle tuppa av!
Så istället för kladdkaka med en ängel, blev det kärleksmums, marängtårta, kaffe, champange, morotskaka och banankaka och skitsnack med en hel drös änglar. Vilken underbar överraskning! Jag går fortfarande omkring och ler...! Tack för en helt underbar dag!
I love you!
<3
0 kommentarer publicerat i Personligt, Vänner & Familj;
Taggar: Friend, Friends, Friendship, Heart, Hjärta, Kärleksmums, Love, Lycka, Suprise, Surprise, Vänner, kärlek, Överraskning