När man fotograferade Stockholm

 
Veckorna går så fort nu. De rusar fram. Det är snart en månad sedan jag var i Stockholm - men det känns som igår! Vilken vacker stad det är. Jag är född i Göteborg och har bott i stort sett hela mitt liv utanför samma stad... men jag måste säga att Stockholm var någonting annat. Större. Mer köer. Mer ljud, mer turister, mer... allt. Men det var också trevligare. Alla var så trevliga (utom tjejen på det där cafét möjligen) och staden var så vacker! Och det var så smidigt med pendeltåget. Systemet gick att förstå direkt (till skillnad från Västtrafik här i Göteborg) och det var enkelt och smidigt...
Ser ni modellen - och fotografen?
Så många fantastiska människor som bara gick rakt in i bilderna. Gatufotograferna borde älska Stockholm. Det är bara att stå och se sig omkring och man får se så mycket kul!
 En massa roliga saker att fotografera...
Och det var inte bara jag som tyckte det!
#1 - - Hanin:

Ja, tiden bara flyger förbi! Känns lite tråkigt för man vet att sommaren, den tar snart slut också!

Vilka fina bilder du tog! Haha tycker roligast var flickan med händerna gör ögonen :P

Svar: Ja, eller hur! Och det är svindlande för mig att inse att jag inte kommer uppleva hösten! jag ser sommaren passera men vet att jag inte kommer få se hösten... den tanken är svindlande! :-) Tack!! Hon var så himla söt. Jag vet inte om hon bara hade tråkigt eller om hon gjorde det för kameran, för hon var den enda i familjen som var medveten om att det fanns en kamera i närheten... hon tittade rakt in i linsen flera gånger men verkade liksom inte bry sig. Ursöt var hon i alla fall! Barn är så roliga!
Annie Brickman

#2 - - Hanin:

Vad blir det för årstid i USA när du är där? Är det vår där när det är höst här? :)

Svar: Njae det kommer vara sensommar och sen höst och vinter, men det är ju California så det är ganska tropiskt, med palmer och sådant... lite som evig sommar :-) fast det blir inte lika varmt på vintern men fortfarande ingen risk för snö.
Annie Brickman

#3 - - william:

underbara bilder:D

Svar: Tack!! :-D
Annie Brickman