När även fattiga studenter behöver ha något på fötterna

Åh, så länge jag gick och tittade innan jag tillslut köpte mig ett par stövlar. Vi får nämnligen inte ha vad som helst på fötterna när vi jobbar i skolans studios, och det enda jag ägde som följde reglerna var mina gympadojor. Som jag annars haft när jag tränat och hikat och ni kan ju tänka er hur gott dem luktar och hur rena dem är... så tanken på att gå i dem tre-fyra dagar i veckan var inte vidare lockande.
 
Lyxbekymmer. Nya stövar, ca 300 kronor. Men även fattiga studenter behöver ha något på fötterna och lever man på utbetalda engångsbelopp i ett halvår får man leta så billigt man kan! Letade först på second hand i flera veckor men det fanns inget i min storlek.
Så idag kan jag gå till studion och känna mig fin!
#1 - - Jessica:

Va e de för skoregler? =) *nyfiken*

Svar: Det anses vara farligt att ha öppna skor eller sandaler samt klackar när du arbetar i en studio med kablar, lampor och tung utrustning. Så det asnes att det inte går att garantera säkerheten om man inte har ordentligt på fötterna. :-)
Annie Stumle

#2 - - Jessica:

Ahaa okey, ja om man tänker efter så kan man ju lätt fastna med öppna skor och det gör galet ont att få saker på fötterna :)

Svar: Jo, nått sådant skulle jag tro :-)
Annie Stumle