När man hade ett ögonblick över

Jag har ju lovat att visa lite av mitt liv här. Saken är bara den att det liksom alltid kommer annat i vägen. Men idag medan jag väntade på att alla bröllopsbilder skulle föras över passade jag på att ta några ögonblicksbilder. Det här är min vardag. Det ljusa stora, rummet på andra våningen i en helt vanlig villa fast bebodd av studenter. Och idag var min första lektion inställd och jag satt inne hela dagen och redigerade olika projekt och det slog mig att... det här är min vardag. Mina ögonblick.
Den där skeden. Med den urgulliga texten som min fine sambo (eller vad man nu kallar den man delar vardag med) gav mig en helt vanlig morgon när han kom med te till mig. Han gör det nästan varje morgon. Skämmer bort mig med en kopp te på morgonen. Och så bäddar han sängen utan att jag behöver be honom om det, bara för att han vet att jag tycker om det. Det är så fint. De där små sakerna man gör för någon man tycker mycket om.

Och grenen? Ja, det historian ska jag berätta i ett annat inlägg! Den flyttade in hos oss förra helgen... 
Jag älskar det här rummet. Det är ljust och luftigt och stort. Vi har ett eget badrum med dusch. Vi har en garderob som sträcker sig med hela rummets kortsida. Studentliv när det är som allra bäst...! Mwn nu måste jag återgå till den här vardagen. Det här ögonblicket. Men jag har så mycket att visa er, så många bilder och små berättelser... ibland önskar jag att dygnet hade 28 timmar!
#1 - - Jessica:

Åh så himla fint ni verkar ha det!

Svar: Tack så mycket! :-)
Annie Stumle