När man lärt sig filma (eller i alla fall försökt!)

Alltså,
Den här platsen är magisk. Den är så vacker att man liksom måste nypa sig i armen ibland för att fatta att man faktiskt bor här. Det här är ingen veckolång semester, jag bor här. Med gångavstånd till turkost vatten, vit strand och karga klippor från vilka man ibland kan se delfiner. Hur magiskt är inte det?

Jag älskar varje tillfälle när jag verkligen får uppleva den här platsen. När jag och kameran (och gärna någon annan galen människa i släptåg) bara kan få vandra under solstrålarna och känna dem smeka hjärtat såväl som kinderna. Som när jag och den här vackra solstrålen hoppade in i bilen för en fem minuters bilresa till den här platsen. Där jag filmade för typ första gången i mitt liv. Jag läser Cinematography och nu har jag gjort min första läxa. 

Kan man hitta en bättre plats att filma en läxa på?
Och kan man ha en bättre läxa, än att filma en vän i olika vinklar och ljus,
skratta och försöka vara kreativ mitt i försöken att lista ut skillnaden mellan foto och film?
#1 - - Jessica:

Åh vilka härliga bilder!
Jag läste ditt inlägg "If your goal dont scare you, they arent big enough" och du har helt rätt! Klart att man kan om man vill, gäller bara att hitta ett sätt att göra det på =) Tack för att du inspirerar (iaf mig) :)

Svar: Hihi kul att höra!! :-D Det inlägget skulle egentligen publiceras imorgon, eftersom jag är upptagen med ett bröllop och att redigera bilderna efteråt. Så sågjag att blogg.se´s sådant verktyg är inställt på svensk tid och jag ligegr ju ett havlt dygn efter, så det publicerades för tidigt så jag har skjutit fram det litet till, men det dyker upp igen imorgon.
Annie Stumle