När man förstörde Heathers ansikte

OBS!
 
Känsligare läsare varnas. Nedanstående bild kan vara lite obehaglig för den som har svårt med blod.
 
 
 
 
 
Den vanligaste typen av special effect make up, det är blod och skador. Och det kan vara superlätt att göra, eller supersvårt, beroende på vilken skada man väljer att göra. Det gåäller att man vet hur skadan uppstått och ur gammal den är, innan man väljer vem man gör den på och då tar hänsyn till hudfärg, ålder och hälsa.
 
Vi skulle designa en skada, och så skulle någon annan göra den på oss och vi deras på dem. Så det här är Heather. Hon hade låtit skära halsen av sin karaktär efter att någon först använt henne som slagpåse. Så det var ingen vacker make up, direkt. Det var så att jag som gjorde den hade svårt att titta på henne. Enligt designen skulle personen som blivit mördad ha varit död i några dagar... men det syntes inte på bilderna så jag gjorde det som att hon var svårt skadad men överlevde.
 
Det är tur att det inte var på riktigt. Hon jäklades med mig, när jag gjorde halsshåran med ett papper, och låtsades som att jag skurit henne på riktigt! Hahaha! Förstår ni hur rädd jag blev där?! Fina, fina, galna människa!
#1 - - Jessica Karlsson:

Mun huuu va läskigt

Svar: Haha <3
Annie Brickman

#2 - - Frida Svensson:

trots läskigt smink så bara lyser hennes benstomme igenom! alltså vilket ansikte! vilka käkben!

Svar: Eller hur! :-) Hon är så fin, Heather!
Annie Brickman