När vi fick lite regn

För er måste det te sig som en udda sak att vara glad över. Regn. Det är ni kanske rätt trötta på efter vinter och vår? Ni längtar nog efter solsken, och värme. Kanske mest efter värmen? Men här, här behöver vi varenda droppe. Idag vaknade jag till ett mjukt regndis. Ingen dimma, baar grå himmel utan former, och ett regn så tunt att det inte gick att se först.
Efter en stund tilltog det i styrka, precis som vinden. Vindspelet utanför fönstret spelade så underbart. Jag älskar vindspel. Jag har suttit i några timmar nu och lyssnat på det, efter att först ha varit ute och fotat lite vattendroppar. Solen bryter fram nu, vill liksom inte hålla sig borta.
Men jag sitter inne och njuter av vindspelets vackra sång och tanken på att jag inom en månad är tillbaka på svensk mark, där jag får se mer dimma och regn. Jag längtar. Jag längtar ända in i själen. Idag är en sådan dag. Längta och redigera, det är vad jag sysslar med idag.
#1 - - Kajsa:

så fina bilder !

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#2 - - Malin:

Ah, var i CA bor du? Jag skrattade lite nar jag laste detta for jag har en van som bor precis utan for LA som ar helt GALEN i regn. Han alskar det, just for att han egentligen ar Britt fran borjan och for att det nastan aldrig regnar dar han bor. Det blir ju ganska stora problem med torka tyvarr. Han kommer over till Europa nu om en vecka och onskar sig regn medan vi andra hoppas pa solsken haha.

Svar: Haha ja då har jag och han någonting gemensamt!!! Jag har garanterat samma klimat som han har då. Jag bor i Santa Barbara, ungefär en och en halv-två timmar norr om LA, ett litet student- och turistsamhälle som ligger vackert inbäddat mellan havet och vackra berg :-)
Annie Brickman

#3 - - Jessica Karlsson:

Underbara bilder =)

Svar: Tack!!
Annie Brickman