När man besökte LA & Madame Tussauds

Ett halvår i Californien och x antal tripper till LA utan att vandra längs Walk of Fame. Nästan lite shame över det, men bara nästan. Det är det bästa med att få besök, man tar sig tid att vara turist och faktiskt se och göra saker här.
Men jag rekomenderar inte Walk of fame. Det kryllade av utklädda gycklare som ville posera med en - och sedan ville ha hutlöst betalt för det. Mycket irriterande. Men det finns något där som är värt besväret: Vaxdocksmuséet.
Det var värt det, varenda krona och varenda minut. Vi poserade och tittade, flamsade och skrattade. En fantastisk fredag i sällskap av människor man annars bara ser på TV. Jag hann aldrig besöka det där i London, och så hade jag kanske inte så mycket pengar då och vågade nog inte ens titta på inträdet ifall att jag skulle tycka det var dyrt... men det är inte dyrt. So allt annat, är det fråga vad det är värt.
Det var så sjukt häftigt. Vilka konstverk! För mig var det konst, värt varenda krona. Vissa dockor var helt fantastiska, andra var bara... "hääähm.." som Jenny uttryckte det. Fina, men inte superlika människorna som stått modell för dem.
Det var verkligen en lekplats för vuxna, särskillt vuxna med kameror med sig! Det fanns hur mycket som helst att titta på och posera med! Jag vet inte hur många timmar vi tillbringade där, det kändes som att tiden stod still!
Så nu kan vi stolt säga att vi träffat Barack Obama (och snott hans stol) och hjälp till att spela in Kill Bill. Vi höll oss sysselsatta!
Och sist men inte minst fick vi se hur man tillverkar de där dockorna. Så avancerat!! Dem som gör det är verkligen konstnärer!!
Så om du ska till LA... så är det värt ett besök!!
#1 - - Jessica Karlsson:

Shit va de ser ut som ni har kul! :) Härligt