När man handlar vackert

Jag. Älskar. Smycken. Dem som känner mig vet det. Dem som har varit i mitt rum i Sverige har sett den gigantiska byrån på vars topp alla askar och smyckesträd står och dignar under tyngden av många års samlande. När jag var yngre sprang jag på reorna på Glitter eller Ur&Penn. Det skulle jag aldrig kasta bort pengar på nu. För ett par år sedan blev jag presenterad för en butik som för allti dförändrade mitt sett att se på smycken - och att köpa dem.

Den här ringen bar jag i helgen på födelsedagsfesten i helgen och jag kom på att jag bara måste berätta för er där hemma om det här. En mörk ametist i silver tillverkad i Pakistan. Robust och, enligt mig, som hämtad ur någon saga. Jag älskar sådana här smycken: ädelstenar innefattade i äkta silver, i unik design. Och vet ni vad jag älskar mer? Att man kan köpa dem till bra priser hos PACs, där minst hälften av priset går till välgörenhet. Dem som jobbar är volontärer och pengarna går till skolor för barn och flickor, till jobb för kvinnor och massa andra fantastiska saker. PACs har två butiker i Göteborg där dem säljer fantastiska sjalar, gardiner, kuddfodral, kläder, dukar... och smycken. På nätet säljer dem inte smyckena, men allt annat.

Smyckena hittar man bara i butikerna. Men har du vägarna förbi Göteborg, älskar vackra smycken och medmänsklighet, tycker jag du ska göra ett besök där. Det här är smycken som håller generationer fram i tiden, och som bidrar till att andra människor i fattigare delar av världen får det bätter i den här generationen likväl som kommande. Två fantastiska flugor i en smäll. Jag har flera smycken från dem och jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag bär dem.
Jag älskar PACS! Vad väntar du på?
Åk dit eller gå in på deras hemsida. Tillsammans kan vi göra skillnad!
#1 - - Jessica Karlsson:

Så himla fin :D

Svar: Tack!!
Annie Brickman