När man visar sitt projekt

Det här är vad jag pysslat med till och från de senaste dagarna. Ett laptopbord att ha i sängen (eller, som min roomie sa, att tinga sambon att komma med frukost på sängen till mig på, haha) så att hjag kan sitta där och jobba. Nu när det är så varmt är det inte direkt är ett allternativ men just den här morgonen, just idag, är det svalt och molnigt ute (22 grader och skugga) och jag känner mig lite krasslig och njuter av att, trots att det inte är helt klart, inviga bordet.
Så här sitter jag alltså. Bordet är lagom högt att korsa benen under, och att dra upp täcket. Ett par centimeter för högt för att vara helt ergonomiskt, men jag sitter ju inte och skriver så mycket, och när jag ör det trycker jag bara ner det lite och lutar det, och så blir det riktigt bra ändå.
Hela anledningen till att jag kände att jag behövde ett bord (mer än att jag var rastlös och behövde bygga någonting) var att mina hårddiskar ejectades hela tiden när jag hade dem liggandes på täcket, och sambon skällde på mig och sa åt mig att inte sitta i sängen med hårddiskarna. Men jag behöver hårddiskarna för att jobba, och det är så mysigt att sitta mitt emot TV:n och ha någonting på i bakgrunden!
Det enda som är kvar att göra är att vaxa ytan, men det stod på att det skulle torka i sju dagar och jag var för ivrig och ville använda bordet redan nu. Så det får vänta lite, bara lite. Och när jag fotade bordet i sängen insåg jag att det har samma fina färg som en av favoritramarna jag köpte förra året. Dem där ramarna kommer åka med hem till Sverige när min tid här är slut. Men bordet kommer få bo kvar i USA, och avnjutas fult ut medans tid är.
Och jag är lite halvkrasslig och låter klockan gå medan jag i bakgrunden ser "North & South" för tredje gången den här helgen medan jag bloggar och redigerar. Jag ska ta det riktigt lugnt idag och hoppas att förkylningen inte bryter ut: flera av mina vänner är sjuka och jag har ont i halsen för andra dagen i rad. Är det inte lite kul att det kallas förkylning, fastän man lika gärna kan få det när det är 30 grader varmt?
Inga mer ejectade hårddiskar!
#1 - - Anna Holm:

Fint!

Svar: Tack! :-)
Annie Brickman

#2 - - Dan Brickman:

Fint bord :). Min farmor hade ett liknande när jag var liten och sov över där.

Svar: Tack!! :-) Haha vad kul!
Annie Brickman