När det blir stor skillnad med lite färg

Jag satt och letade bilder till förra inlägget och hittade dessa. Tre remakes jag gjort för att piffa upp en pryl med potential som inte alls är min stil. Ljusstaken är en favorit här hemma. Jag älskar den. Och jag hade till och med glömt bort att den var svart när jag fyndade den på en loppis. Idag står den i storarummet och är en favorit. Och den kommer definitivt få flytta med hem till Sverige sedan.
 
Den här byrån fick jag ganska så exakt den här veckan förra året, och jag målade om den med färg jag redan hade, och bytte knoppar. En sådan enkel sak men den blev så ljus och fräsch. Fortfarande inte en möbel jag skulle ha köpt själv, men gratis är gott när man är en fattig student med ont om förvaring, och med lite färg blev jag väldigt nöjd med den. Byråer är nog det billigaste att hitta på loppisar och det enklaste att förvandra. Lite färg och nya knoppar, så har man en helt ny möbel! 
Men årets bästa remake var nog ändå den där hemska, svarta reklangeln som blev min nya favoritmöbel. Färgen fick jag, och det var nog tur, för det var inte en färg jag själv skulle ha valt, men jag älskar den. Ibland gäller det att vara mobig och jag kan lätt bli för "svensk" i mitt tankesätt när det kommer till färg, och våga för lite. men jag älskar den röda kulören, som piggar upp, och ger en fin kontrast till de naturfärgade korgarna. Det här är en av de möblerna jag kommer ha svårast att skiljas ifrån när jag flyttar hem! Den och skrivaren uppepå. Så mycket som jag älskar att skriva ut bilder!
Jag kan knappt vänta på att få flytta hem och få göra i ordning fynd som jag sedan kan få behålla, älska och använda livet ut. Det är det bästa med loppisen, den höga kvalitén man kan hitta. Saker gjorda för att hålla.
#1 - - Anki:

Vad fin ljusstaken var, tyckte om den både i svart och silver. Riktigt härlig och förstår du vill ha kvar den! :)

Svar: Tack!!
Annie Stumle