När flyttlasset går

 
Det här gör alltså jag medan jag i teorin flyttar till Gotland! Sitter med en kopp kaffe och världens bästa bok och tar det lugnt på balkongen efter en lång men bra arbetsdag. Och under tiden har mina vänner och min mamma och familj packa mina grejer i en lastbil som tiiiidigt imorgon bitti kommer att rulla sydöst mot nästa kust och ut mot havet. Det här är nog mitt livs enklaste flytt - för jag är inte med. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är. Sambons familj gjorde det här möjligt. Och min familj och de bästa vännerna ställer upp och krånglar och bär och fyller den där bilen som rullar iväg mot nästa kapitel i mitt liv - Gotland. Och inte förrän om ett år flyttar jag efter mina grejer och startar ett nytt liv hemma i Sverige  - på Gotland. Jag kan fortfarande inte riktigt tro att det är sant. Hej då, Göteborg och hej hej Gotland! jag längtar så sjukt mycket efter att packa upp lådorna. Men inte än... ett år kvar...
2 kommentarer publicerat i Personligt
Taggar: Att flytta, Flyttar, Flyttlass, Hemma bäst, Moving
#1 - - Dan Brickman:

Jag sa till mamma att det blir väl en lätt flytt. Annie har väl inte så mycket som ska flyttas. Det är ju bara ett rum det handlar om.

Tjena.....

Svar: HAHAHAHA XD Jooo. Tjena! Hade ju en tvårummare innan jag flyttade hem till henne igen ;-) Och så skulle hon ju skicka med mig i stort sett alla leksaker.
Annie Brickman

#2 - - Elin Caesar:

Åh Gotland drömmer vi också om i framtiden. Eller jag iallafall. Maken verkar vara nöjd så länge han har tak över huvudet... Vi står uppsatta på Gotlandshem sedan några år tillbaka men drömmen är egen gård, helt klart.

Grattis till er, vad härligt att ha något att se fram emot!

Svar: Åh så kul! Samma här! Har stått i kö sedan 2012 men hoppet är att inte behöva hyra utan gå direkt till hus eller gård. Vi får se! Tack!
Annie Brickman