När man gått och skaffat modeblogg!

Jag har tydligen gått och skaffat modeblogg! Jag vet inte vad som roar mig mest. Att hamna på startsidan för blogg.se eller att bli kallad modeblogg. Nu har någonting gått riktigt snett här! Om det är någonting jag aldrig haft och aldrig kommer att ha, så är det en klädstil att blogga om. En kär vän beskrev mig en gång som "hippie cowboy" och det är nog det mest träffande jag någonsin hört. Sedan dess har det tillkommit blekrosa spets i garderoben, men grunden är nog densamma. 
 
Jag är och har alltid varit en galning till brud som ger blanka fikon i det här med mode och trender, jag gillar det jag gillar helt enkelt. Och de senaste åren har det varit trasiga byxor med lite lössittande tröjor, gärna beiga, med spets eller filosofiska texter, Harley Davidsson-tryck och snirkliga mönster. Matchat med brunt läder i skärp och skor. Toppat med alldeless för mycket smycken som glittrar, och glasögon i samma stil som smyckena. Antingen älskar man det, eller så hatar man det. Jag är och kommer alltid att vara lite föör mycket, lite föör udda och lite föör lycklig över det. Här har ni lite bilder jag passade på att ta i studion förra året:
Så nej, det här är inte och kommer aldrig att bli en modeblogg.
En kommentar publicerat i Personligt
Taggar: Stil, brist på stil, cowboy, cowgirl, dagens skämt, fashion, haha, hippie, hippie cowboy, klädstil, klädstil, mode, modeblogg, road
#1 - - Nilla S:

Haha så kul!! <3