När roomien flyttade ut och bordet flyttade in till mig

Nu har min favoritroomie stuckit till Sverige. Han tömde sitt rum och det här bordet ställde han omtänksamt ut på balkongen så att vi kunde ha det vid soffan vi också placerat där. Men det är ju klart mycket finare än det IKEA-bord vi hade innan. Älskar formen på benen! Så jag passade på att pigga upp det lite - det ska ju stå på sambons sida och det är ett mörkt hörn, så jag kände att vi kunde unna oss att göra det svart.
Lite sprayfärg senare, och mycket ivrig väntan, så kunde bordet flytta in. Sambon har en del saker på sin sida av sängen - en hel del saker som om jag fått välja skulle bott i någon låda eller pärm eller rent av i någon bokhylla. Men jag och sambon har inte riktigt samma tänk när det kommer till ordning, om vi ska säga så. Som tur är får jag oftast bestämma. Men inte över hans sängbord. Där är han kung. Resultatet då?
Liggunderlagen åkte in i garderoben och en hel del annat fick en plats på skrivbordet i väntan på att han skulle komma hem och få bestämma vart det ska vara (antagligen åker det tillbaka till sängbordet igen, men hoppas kan man alltid!). Så i några timmar hade vi ordning och reda i studentrummet. Kostnad? 0kr. Sprayfärgen fanns hemma (20kr kostade burken och den har räckt i ett halvår) och bordet, ja, det fick vi ju av vår roomie.
Så ett enkelt DIY knep för att pigga upp ett rum och få ett studentrum att se lite mindre... billigt ut.
#1 - - Veronica:

Blev ju superfint!

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#2 - - Dan Brickman:

Snyggt. Det syns vems gener att fixa du har fått :)

Svar: Hahah eller hur ;-) Tack!!
Annie Brickman