När våren kommit till Santa Barbara

Det känns som om min livsglädje har återvänt. Inte för att den varit borta eller så, jag har bara varit så stressad att den liksom hamnat på efterkälken. De senaste dagarna har ja jobbat ikapp, rusat fram och tillbaka mellan olika ärenden och nu tillslut änns det plötsligt som att världen öppnar sin skönhet för mina ögon igen. Som att jag plötsligt kan se igen. Våren är här nu, och det har regnat här, så plötsligt har allting slagit ut och världen är för första gången på år faktiskt grönksnade grön istället för gulbrun! Idag gick jag runt på Campus och fotade blommor. När tusan fotade jag någo bara för skojs skull, senast? En vecka sedan. Jisses. Jag brukar säga att jag "fotar någonting varje dag". Och det gör jag. Men den här terminen har det mest varit jobb och läxor.

Jag har fått igång och formaterat min nya dator! Den fungerar fint och jag är i himlen. Att öppna photoshop för första gången var som att... nej, det går inte att beskriva känslan. En bild som på min dator fyllde skärmen var nu pytteliten i mitten! Vilken känsla!  
Har våren börjat komma till Sverige än?
#1 - - Jenny:

Jajjemän. Här kommer snödropparna smygande i rabatterna, och påskliljornas blad har just sprängt igenom jorden. Och jag saknar dig! Fast det råder vi bot på skitsnart!!! Hihi

Svar: Hihi aww :-D Så vackert!! När du kommer är det antagligen badväder här ;-)
Annie Brickman

#2 - - Dan Brickman:

Våren har kommit nu även i Göteborg :). När jag kommer på besök så lär det väl vara full sommar hos er :)

Svar: Haha ja det lär vara riktigt varmt och gott! ;-)
Annie Brickman