När julen närmar sig

Förra våren skickade jag nästan allt min julpynt hem till Sverige. Jag visste ju inte att jag skulle stanna ett år till. Sambon behöll några saker, för han visste ju att han skulle stanna. De små sakerna skickade jag i paket hem till Sverige och de större packade jag ner i resväskan som åkte med pappa hem. Men sedan bestämde jag ju mig för att stanna ett år till, så jag packade upp det igen, men insåg att det inte var så himla mycket. Så i år har jag verkligen haft dille på julpynt, för den här julen har en skugga över sig och jag vill på alla vis göra den så fin, stämningsfull och mysig som möjöligt. Och idag är det första advent och sakerna ska upp! Äntligen. 
Dessa stjärnor är i silvermetall och med spegelglas i sidorna. Jag älskar dem. Worldmarket har dem, och dem hade 2 för $10. Jag tog ett djupt andetag och köpte fyra. En del av mig väntar på att se dem på rea, så jag kan köpa ännu fler. Jag är helt tokig i dem. Vi kommer troligtvis att sätta upp granen när som helst nu, kanske till och med idag (Thanksgiving är ju precis över!), och då kommer dessa fina upp. Och efter jul flyttar dem till Sverige. Samma sak med den här skålen:
Den köpte jag på Marshalls för några månader sedan. Jag har hållit i den sedan förra sommaren. Den kostade $12 men ingen köpte den. Så dem sänkte den till $8, men ingen köpte den. Då sänkte dem den och några andra till $5. Men ingen köpte den. Och jag tittade på den hela den här resan och kände att ja, den är ju väldigt vacker, men jag behöver ingen skål, och för mig andas den jul, så jag skulle bara ha den framme vissa delar av året. Och nu hade den sänkts till $2.50. Då fick den flytta hem till mig. Och den kommer att få flytta tillbaka med mig sen också, om den håller. Ovansidan är vackert julröd och guldig, undersidan vacker i silver.
Och idag är det första advent och okej att sätta upp allt! Vi har julpyssel här.
#1 - - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad fint, blev helt kär! :)

Svar: Aww, tack!
Annie Brickman