När man fotar bröllop på Halloween

Åh, idag är det Halloween! Firar ni det över huvud taget? Om ni gör det, hur firar ni? Jag hade typ aldrig firat Halloween innan jag flyttade till USA. Jag minns att grundskolan hade några Halloweenfester eller "discon" som man sa på den tiden. Jag minns att jag gick på ett av dem. Jag minns också snack om "Bus eller bjud" men mamma förbjöd oss att busa, så jag minns inte att det blev något av det heller. Men det har kanske blivit större de senaste femton åren? Det känns ju som att de Amerikanska traditionerna sprider sig hemåt mer och mer. Och här i Kalifornien är mexikanska traditioner kring Halloween väldigt stora, eftersom vi tillhörde Mexico en gång i tiden. 

I alla fall, jag fotar bröllop idag! Så för mig blir det inte mycket till Halloweenfirande. Mina Roomies är supertaggade, och fler avänner ska ha fester, men jag får se hur pigg jag är. Jag brukar vara ganska mör i kroppen efter ett bröllop. Men det här är i alla fall nära hem, och vi är klara runt nio. Så det kanske blir firande för min del också. Vi får se. I så fall får ag spontaklä ut mig till någonting, för jag har ingen kostym förberedd. Klär ni ut er? Till vad i så fall?
Lite coolt att gifta sig på Halloween i alla fall... det ska bli spännande att se om dem dekorerat något efter det temat eller om det blir ett vanligt gammalt traditionellt bröllop. 
#1 - - Inger:

Nej jag har aldrig firat Halloween. Fast om jag skulle göra det, och eftersom jag numera bor i Finland, skulle jag nog klä ut mig till svensk! 😂

Svar: Hahaha ååhh så kul :-D
Annie Brickman