När man glömde visa vad man köpte

Alltså, jag gick ju in på Marshalls för att köpa sandaler. Jag tappade bort mina i sanden på senaste surfinglektionen. Hur jag än letade så hade dem gömt sig någonstans medan jag var ute i vattnet och guppade på min bräda. Men det var billiga saker som sjöng på sista versen för säkert tionde gången, så helt ledsen var jag inte. Och jag hittade ett par nya nu som är himla fina - och om några dagar kommer dem se lika slitna och sorgliga ut som dem gamla gjorde. Så är det ju. Det är slit- och slängprodukter, flippflopps. Särskilt i plast.

Men så hade dem en annan sak på hyllan precis vid utgången...
Jag använder klocka. Jag kanske är gammaldags, men jag gillar att inte ha min mobil på mig eller direkt till hands. Särskilt när jag fotar bröllop. Då kollar jag inte mobilen på hela dagen. Här i USA har jag två klockor, bägge två från Worldmarket, den ena med en karta i och den andra med en liten elefant. Men kvalitén var väl inte magisk. Bägges band har gått sönder och den ena använder jag ändå, den andra bytte jag ut men det blev inte så bra. Så den med kartan har just nu ett fult, svart band som inte riktigt passar, men det har fått fungera tillfälligt [läs: tills det också går sönder, om tre år eller så] och det är den klockan jag har burit medan jag fotat bröllop. Men nu är det slut på det. Nu får den klockan pensioneras i väntan på Sverige och ett nytt, riktigt band. Och den här vita skönheten får ersätta den.
Använder ni armbandsur eller mobiltelefonen?
#1 - - Inger:

Mobil. Fast i min glada ungdom hade jag alltid armbandsur i alla olika färger och former. Fördelen med mobilen är att jag inte kollar hur mycket klockan är var 5:e minut. Orkar inte plocka upp mobilen för det 😏 Till min stora glädje tillhör min man de lite klokare och han har ett vackert fickur. Den vita klockan är ju bara så underbar!

Svar: Åhh, fickur!! :-D Jisses så fint! Åh, smart tänkt med att inte kunna kolla så ofta. Tack!
Annie Stumle