När det är en månad kvar

Bilder från Pinterest.
 
Nu är det ganska så exakt en månad kvar tills vårt flyttlass går. Det känns så fantastiskt att det inte är sant. Nu längtar jag bara. Det känns som om jag är oövervinnerlig, att jag klarar vad som helst, för nu är min dröm om att flytta hem inom räckhåll. Det blev inte som jag tänkte mig när jag först flyttade till USA. Jag flyttar inte tillbaka till min födelsestad, Göteborg. Jag återgår inte till mitt gamla jobb där jag trivdes så bra. Jag kommer inte få leva med min hund igen, som jag lämnade i mammas ömma vård i tron om att jag bara skulle vara borta ett kort tag. Jag kommer hem till ett Sverige som förändrats. Mitt barndomshem är sålt, mina vänner har flyttat till nya platser och vissa älskade själar har vandrat vidare. Men jag kommer hem och kan bygga upp någonting nytt.
 
Jag kommer hem med min fine sambo, mannen som funnits i mitt liv på olika sätt i tio år och som jag hoppas få dela resterande år i livet med. Vi flyttar till Gotland, den vackraste platsen på jorden, in i hans barndomshem, den vackraste gotlandsgård jag någonsin sett. Vi kommer bo nära hans föräldrar, människor som jag kommit att älska nästan som mina egna föräldrar. Vi startar företag ihop och vi skaffar valp tillsammans. Jag kan fokusera på allt som inte kommer tillbaka, eller på allt som ligger framför mig. Jag väljer att blicka framåt. Varje dag i mitt liv är en hyllning till dem jag älskar, som sett till att jag är där jag är och att jag är den jag är idag. Jag kommer aldrig mer få hålla om Lady igen, men jag kan hylla hennes minne genom att ge av all den kärlek jag bär inom mig till någon annan.
 
Jag ser fram emot att vänner väntar barn, familjemedlemmar bygger eller köper hus. Det känns som om jag dränkts i en regnstorm bara för att plötsligt kunna andas igen och se solen bryta ut och skingra molnen. Jag har ingen makt över framtiden men jag har makt över nuet. Och nuet är helt fantastiskt, så fyllt med hopp och drömmar och kärlek. Så fyllt med stunder att ta tillvara på, för inom kort kommer allt att ha förändrats och då börjar verkligheten.
 
Vad ser du fram emot i sommar?
#1 - - Dan Brickman:

Jag ser fram emot en fin hojsommar såklart men också att det kanske även i mitt fall blir en större förändring både vad gäller boende och jobb. Fast det kanske inte blir denna sommar men nu ska jag i alla fall söka mycket mer på djupet vad gäller jobb än vad jag gjort hittills då jag bara sökt inom mitt nuvarande företag och då blir man ju ganska begränsad.

Svar: Jag hoppas verkligen det! <3 Lycka till!!
Annie Brickman