När man har en favoritplats

 
Vi har alla en favoritplats hemma. En plats där vi helst är eller vistas på. Det kan vara ett rum eller en del av ett rum, en möbel eller en våning. När det kommer till inredning så är min tanke att varje rum ska ha minst en sådan plats, dit man längtar, där man hamnar fast man inte planerat det. Här i USA har vi ju inte mycket hem att tala om, men det lilla vi har är väldigt lyckat. I sovrummet är det sängen, rummets majestätiska mittpunkt, i kontoret min underbara stol i min hörna, på balkongen är det min gröna bänk som jag gjorde från en gammal övergiven säng. Den har dessutom en dyna nu, ännu mysigare. Och i vardagsrummet/köket, så är det vår grå fåtölj. Det är min absoluta favoritplats i hela lägenheten. Om ingen annan är hemma är det där jag sitter. Läser, chattar, skypar, äter, tittar på TV eller bara vilar. Jag är så himla glad att den här fåtöljen flyttar med hem till Sverige. Den är helt underbar.
 
Vilken är er favoritplats och vad gör ni där? 
#1 - - Inger:

Högra sidan av soffan. Läser, surfar, lyssnar på musik, dricker te och äter skorpor. Ja det finns inget man inte kan göra på den sidan :) I sovrummet sängen. Krypa ner på kvällen och läsa - underbart! I tonåren hade jag en grön 70-tals snurrfåtölj i mitt rum. Tror jag bodde hela tonåren i den 😁

Svar: Åh vad mysigt! <3 Älskar att det är just en viss sida i soffan! Är det en sådan divandel eller vad det heter? Läsning i sängen är det mysigaste som finns! Åh, längtar så himla mycket efter det! Just nu har jag ingen bra lampa så jag gör det bara på dagtid, vilket är mysigt det också, men inte lika romantiskt kanske ;-)
Annie Brickman

#2 - - Anonym:

PS. Åh ja, jag minns den där bänken. Var så imponerad över hur fin den blev. Det satte faktiskt igång tankeverksamhet på mig och vad man kan göra av andra saker. Får den följa med till Gotland?

Svar: Åh, tack så mycket! Nej, den kommer att få stanna kvar, men jag kommer göra samma sak igen!
Annie Brickman

#3 - - Dan Brickman:

Min favoritplats är i min soffa i vardagsrummet på vintern och i badenbaden stolen på balkongen på sommaren :)

Svar: Haha det där kunde jag gissa mig till ;-)
Annie Brickman

#4 - - Inger:

Just det! Fast det är så himla bra för att det är en fristående divandel. På så vi kan ställa den jämsides med soffan och det blir en extrasäng vid besök.