När man jobbat sin sista dag i scenverkstan

Mobilbilder från Scenverkstan'.
 
Den här platsen kommer jag att sakna! I över ett år nu har jag jobbat extra i en scenverkstad, byggt set och kulisser, lärt mig mer om byggnation, kreativitet och skapande än vad jag kunde innan. Jag har fått prova på allt från att använda stora, tunga maskiner - sådana som bara läraren fick använda i träslöjden - och små maskiner som jag aldrig hört talas om. Jag har lärt mig konstruera och läsa ritningar, följa instruktioner och sakta ner. Jag har fått dekormåla och basmåla, lärt mig mängder av nya tekniker, både när det kommer till för-, efter- och under arbetet. Jag har fått leta i rekvisitaförråd och lärt mig om scenbelysning, bytt glödlampor på lampor som sitter typ femtio meter upp i luften. Jag har fått klättra på roliga stegar och besöka utrymmen som andra människor inte ens vet existerar. Jag har fått lära mig hur man lurar ögat och hur man håller en skruvmaskin på bästa sätt. Och sista arbetspasset fick jag arrangera blommor, som nu  pryder scenen i teatern under den här pjäsen. Vilken är er favorit? (Se nedan)
 
Att jobba där har verkligen utvecklat mig som person. Jag har fått nya tankesätt, nya muskler och rikare erfarenheter. Jag hoppas att det inte är sista gången jag får jobba i en scenverkstad. Det har varit ett himla roligt år! Det är riktigt trist att säga hej då. Men det är himla skönt att få en dag i veckan ledigt sista veckorna i skolan!
Har du haft ett extrajobb eller så någon gång som varit utanför vad du vill jobba som,
men som givit dig extremt mycket?
En kommentar publicerat i Personligt
Taggar: HappiChallenge, Lärdom, Roligt, Scenverkstad, blommor, skapa
#1 - - Inger:

Högra bilden i översta raden. Alltid gillat buketter som sträcker sig åt sidorna. Tyvärr har jag bara haft extrajobb som gett... just det extrapengar! Gett mig absolut en ödmjukhet och förståelse för vissa arbetsgrupper, men ingen utveckling.

Svar: Ibland är det en bra sak det också! Och förståelse är ju väldigt värdefullt att bära med sig! <3
Annie Brickman