När man kikar tillbaka bland sina minnen

Drömmen slog in för ungefär ett år sedan nu. Jag fick äntligen besöka Hogwarts! En av mina bästa vänner kom till USA och vi åkte dit och det var verkligen något av det roligaste jag någonsin gjort. Jag gick inte: jag skuttade fram. Jag har väntat sedan jag var omkring 11 år på att få åka till Hogwarts, och drömmen blev äntligen sann.
Personalen sa att jag var den gladaste besökaren dem någonsin sett. Inte ens barnen var lika uppspelta. Jag hade min fina "mantel" som jag fått av sambon, och sommarklänning, eftersom det ligger i LA och den staden blir alltid varm om sommaren. Men vi var där tidigt och det var nära på tomt i Hogsmeade. Det var magiskt att se de fina kulisserna, så lika filmerna.
Det var dock skumt med fejksnö på taken. Det ligger ändå i LA och på många ställen syns palmerna över hustaken. Jag vet inte riktigt vem som tänkte där. Det hade sett bättre ut med snöfria tak och kanske några fejkade snösjok. Men oavsett... vackert! Så vackert!
I Hogsmeade finns det café och butiker, dekorationer och smågränder. Mest häftigt var väl Olivanders trollstavsaffär eller Tre Kvastar. Så himla mysiga ställen! Och snart ska jag tillbka dit med familjen. Yay!
Så fin och rolig dekor!