När man visar det sista från Universals

Nu ver jag inte om dem alltid är där, men om ni är i LA så ska ni absolut gå på deras vattenshow. Det finns platser där man blir mindre blöt, men för säkerhets skull, välj en varm dag att se den. Vilka underbara skådespelare och vilken bra show.
Även om det inte slår Circus de Soleil, så är det verkligen en uppvisning i mänsklig perfektion och teknik när det fungerar som bäst. Riktigt imponerande, och man får ont i magen av skratt och nervositet blandat i en cocktail. Tänk om någon gör sig illa! Men vilka stuntmän... och kvinnor. 
Sedan kändes väl det inte riktigt rätt att ha Hogwarts upstickandes i en sådan Steampunk-värld, men hej, allt är väl möjligt i en magisk värld?
Och jag fick en förvarning om vad som komma skulle och fick upp kameran lagom till att ett flygplan flög in och landade i vattnet. När folk klagar på att någonting är svårt brukar jag säga att mänskligheten har tagit sig till månen, så ingenting är omöjligt. Men att förstå all matte och planering som går åt att planera ett shownummer som det här, det överskrider min logiska förmåga. Jisses, vad vi människor är duktiga när vi vill!
#1 - - Inger:

Planet!!! 😱 Wow så häftigt! Ännu mer avis...

Svar: Haha eller hur!!
Annie Brickman