När vi fick nya soffor!

 
Ovan ser ni gamla bilder från vårt vardagsrum. Hemskt. En dassbrun heltäckningsmatta och vita väggar med gult i, så att ummet för det mesta har en nära på sjuklig färgton. Inte varm och mjuk som kaffetoner, utan mer urtvättad gammal studentlägenhet. Och det är det väl. När vi flyttade in stod där den fula soffan och den där hemska fåtöljen, inget annat. Sedan dess har den där soffan åkt ut på balkongen och ersatts av en med samma funktion fast i trä, som i sin tur nu ersatts av dessa skönheter. Även dem går lite i brunt, då det passar lägenheten, man tänker liksom inte på hur gulnat allt är när allt går i samma ton.
 
Jag älskar det. Vi fick sofforna gratis av en vän som fick dem av en som skulle flytta. Allt ni ser ovan var i stort sett gratis. De bruna kuddarna är köpta på rea, bordsbenen på glasbordet är köpta, likaså ljusstaken och ramarna, Allt annat är hittat eller fått. Glasskivan, sofforna och lampan kommer från samma person. Sidoborden är hittade på gatan och har målats om, den bruna puffen är hittad på gatan och har bara blivit tvättad. Bilderna i ramarna har jag tagit och var testprints från när jag bytte färg i vår skrivare. För att vara ett hem som kostat nästan gratis och bebos av fattiga studenter så tycker jag nu att det är riktigt mysigt.
 
Ge ditt hem tid att växa, tacka ja och var uppmärksam omkring dig, så kan du få det riktigt mysigt även utan en budget! Det behöver inte vara dyrt för att fungera.
Den lilla soffan är min nya favoritplats i den här delen av vardagsrummet, och jag sitter här i skrivandets stund och har en Engelsk bakshow på TV:n. Så himla mysigt! Vilken skillnad lite inredning gör. Men fy fan för smutsbruna golv och gulaktiga väggar.
#1 - - Inger:

Så det blir ingen brun heltäckningsmatta på Gotland då...? 😂 Sofforna är skitsnygga!

Svar: Hahaha över min döda kropp! ;-) <3 Tack!
Annie Brickman