När man summerar veckan

Den här veckan började med att jag vinkade av mamma. Jisses vad svårt det var! Jag saknade henne redan innan hon lämnade ön. Men jag hämtade mig väl ändå ganska snabbt och kom igång. Hittade världens bästa skylt på Rusta, "Done is better than Perfect" som passade så sjukt bra på vad jag behöver lära mig. Sambon fick gång på gång upprepa de där orden för mig medan jag tapetserade...
Hollie har blivit en kelgris! Hon bits mindre och pussas desto mer! Så full av kärlek och vilja att vara till lags. Hon har lärt sig vacker tass och ger nu bort tassen så fort det vankas någonting som kanske skulle kunna vara till henne. Hon fick sitt livs första bad i badkaret också. Det ringer fortfarande i öronen efter hennes illtjut. Sedan låg hon och tyckte synd om sig själv i vår säng resten av kvällen... men hennes päls blev underbar!
Den här veckan har jag...
... tapetserat klart sovrummet!
... skickat mitt livs första riktiga faktura.
... blivit en momsregistrerad arbetsgivare samt företagare.
... packat om och upp nästan allt jag äger och fortfarande är mängder med saker borttappade eller försvunna, men massor av saker jag inte visste att jag hade är upphittade. 
... träffat en kompis som jag känt i flera år genom hennes blogg men aldrig träffat i verkligheten tidigare. Så himla kul!
Den här veckan har jag lärt mig...
... att Hollie kan vara själv. Hon och hennes husse har tjuvtränat och det var inga problem att sitta och vänta i bilen medan vi handlade virke. 
... hur man skickar en faktura och vad som måste vara med.
... hur man betalar en faktura.
... att Swish är superstort i Sverige och hur praktiskt som helst!
... hur man kopplar tak- och fönsterlampor och kronkontakter.
Jag har längtat efter...
... medeltidsveckan! Och den är igång nu! 
Jag har drömt om...
... att fixa klart i sovrummet. Det är lite halvklart just nu, men tapeterna är uppe och de viktigaste möblerna inne! Däremot behöver sängen en madrass, men det är så löjligt dyrt att vi måste tänka några varv innan vi slår till. 
Jag har önskat...
... att jag vore ledig hela den här veckan som kommer nu, så att jag kunde vara med på vartenda medeltidsevent som pågår. Och att flyttlasset vore här så jag hade mer klädslar att välja mellan. Älskar stassen på bilden ovan, den är min sambos mammas. Superfin! Aningen kort för mig bara. 
#1 - - PhotoJelly:

Så fina ni är :D

Svar: Tack! <3
Annie Brickman