När man var bröllopsgäst!

I helgen var jag någonting jag aldrig varit förut. Jag var bröllopsgäst! Ångesten att hitta någonting att ha på sig...? Jag brukar ju i vanliga fall ha på mig helsvart byxdress och kavaj, eller i alla fall neutrala färger och byxor. Men nu var det dags att hitta en klänning i lämplig färg, tjocklek och stil. Sambon var himla stilig men hade ingen ångest över vad han skulle ha på sig. Killar har inte lika mycket allternativ som vi tjejer... i alla fall inte min sambo. 
Kvällen innan tillverkade vi skyltar för att gästerna skulle hitta till bröllopet. Det var sambons pappa som gifte sig och det var ett personligt strandbröllop med bara närmaste vänner och familj samlade. Otroligt fint och så dem. Varenda detalj liksom skrek deras personlighet, Gotland och kärlek. Och min kamera fick ligga i bilen under vigseln, men kom fram och lekte lite när det var dags för bröllopstårta. Den var bara för vacker för att motstå att ta kort på. Och god. Väldigt god!
Det är så himla kul med bröllop, som gäst och som fotograf. Det är nog ta mig tusan någonting av det bästa i livet. Det var riktigt skönt att inte ha ansvar för någonting den här gången. Sambon dätremot hade flera sysslor som skulle utföras, så han var inte lika avslappnad. Men det blev en riktig lyckad dag, och för en gångs skull gick jag inte hem och kände att hur i helsike ska jag kunna gå igenom alla dessa bilder?! Skönt. 
Grattis till de finaste svärföräldrar man kan tänka sig! <3