När medeltidsveckan är över

Här har ni en glad Annie på väg mot medeltidsveckan utstyrd i en billig dress från Wish, av urusel kvalité men ganska okej utseende. Den var ganska så varm, mysig att sitta i medan man kikade på eldshower eller medan man skrattade och pratade med sagovänner. Men till nästa år blir det någonting egensytt, vackrare och farmförallt, av bättre kvalité. Något annat som det blir mer av nästa år är bilder. Min sambo har stulit min kamera och filmat hela medeltidsveckan, så jag har varit kameralös hela tiden. En helt ny upplevelse för någon som haft en kamera i händerna nonstop i sisådär fem år.  
Dessa bilder tog jag med hans kamera, som jag inte alls tycker om att arbeta med. Alla knappar sitter på fel ställen utifrån vad jag är van vid. Men den tar ju bra bilder den också, om den får chansen. Bra bilder handlar närapå ingenting om kamera, utan om vad fotografen ser och hinner fånga. Men bra ljuskänslighet, det är viktigt det. Sambons kamera är ljuskänslig som en pensionär med migrän ungefär. Så för det mesta fick den ligga kvar hemma och vila, medan jag och Hollie var på äventyr.
Veckan var underbar men alldeles för kort. Det som var fint var att jag och sambon upplevde den för första gången ihop. Gotlänning som han är kan man ju tro att han varit på den varenda år, men tydligen inte. Vi blev lite frälsta bägge två. Hundvalpen blev mest pussad och kramad.
Visby, som redan är världens vackraste lilla stad, lyser upp på ett magiskt vis under den här veckan. Att sitta i eldens sken och blicka upp mot de gamla murarna är verkligen en fantastisk känsla, särskilt till ljudet av medeltida toner eller en aukustisk gitarr. I veckan ska jag visa upp mina fynd från marknaden. Sambon kommer antagligen sitta vid datorn Augusti ut. Han filmade i stort sett vartenda event och ska klippa ihop en kort film till Medeltidsveckan, så han har att göra. Det allra bästa med vårt jobb med kameran är när man får återuppleva de vackar ögonblicken om och om när man redigerar.
 Och den här veckan kommer jag knappt heller lämna datorn. Jag kommer antgaligen till och med sitta med sambon på hans kontor för att vara säker på att verkligen få sitta och redigera lite. För jag har en hel del bilder att gå igenom som jag hoppas leverera till helgen så att jag då kan fokusera på att vara bröllopsgäst istället. 
 Hoppas er vecka varit lika magisk som min var!
#1 - - Nenny:

Haha, jag har också en sån mantel! :D

Svar: Haha twins! <3
Annie Stumle