När man gjort om sin lampa

 
Minns ni den här lampan? Den blev klar och användes för ungefär ett år sedan nu. Men den lyckan varade inte så länge. Det var en billig studentlösning med plaströr och det höll inte. Efter att ha fått ta isär och limmat ihop, försökt fixa till och rädda så gav jag upp tanken på den. Sedan kom julen och pysselplatsen blev julgransplats och lampfoten slängdes i soporna. Men sladden och den fina, supergula lampan ville jag ju inte slänga. Och vi har ju inga lampor i taket i sovrummen (någon renoverade bort dem långt innan vi flyttade in, så vi har knappar på väggen men inga uttag att sätta elen i...) så mysbelysningen är verkligen superviktig. Vi har alltså... nu fem stycken smålampor och tänder man allihopa så har man härlig, tillräcklig belysing på kvällen, men oftast jar vi bara mellan 1-3 tända åt gången. 
 
Jag gör gärna någonting kul av riktiga metallrör i framtiden, men i ett studentrum fungerar en gren och en sladd alldeles utmärkt. Den här kommer inte att flytta hem till Sverige. Men jag ser fram emot att göra någonting liknande i Sverige. Det här med el måste man vara riktigt försiktig med, men att fixa en lampsladd och byta en kontakt är inte alls så svårt som det kanske låter. Förr gick min gräns med el vid att byta en glödlampa. Numera går det vid att byta lampkontakt.
 
Så här står den nu i vårt sovrum och gör mer nytta och används mycket flitigare i sovrummet än vad den gjorde i vardagsrummet...
#1 - - Dan Brickman:

Så coolt det blev :)

Svar: Tack så mycket!! :-D
Annie Stumle

#2 - - sandra:

Men wow Annie, vilken maffig lampa! Helt fantastisk <3

Svar: Tack! <3
Annie Stumle