När man visar lite hemläxor

Vad har jag fotograferat, tror ni? Det här var veckans läxa. Fota ett vardagsobjekt och gör det intressant eller annorlunda. Ta det ur sitt sammanhang. Jag tyckte särskilt mycket om de här abstrakta bilderna. Jag kan se dem som stora tavlor på väggen. Vad tror ni att det är?
Okej, om det var för svårt kommer nästa bild kanske ge en tydligare bild av produkten jag fick forografera. Mitt lilla kärlekspar. Vilken av dessa bilder är din favorit? Gillar du det abstrakta, eller det mer föreställande? Min favorit är nog den just över det här textstycket, till vänster. Jag gillar triangelkänslan och mönstren i den.
Såg du vad det var? Annars kan jag avslöja i en kommentar här under...
4 kommentarer publicerat i Personligt
Taggar: Abstract, Abstrakt, Art, Fine Art, Fotokonst, Konst
#1 - - Fredrikapåvinden:

Oj vad häftigt! Det är en klädnypa va? Vilken spännande uppgift och vilka otroligt fina bilder!

Svar: Helt rätt!! tack!
Annie Brickman

#2 - - Inger:

Erkänner, kunde inte ta det! Fastän jag precis tvättat och hängt 😊 Numera är det sällan att jag behöver dessa eftersom allt hängs inne. Synd, för det finns inget vackrare än när kläder svajar i vinden.

Coola bilder å så roligt det är hur man tycker och uppfattar olika. För mig är det bilden snett mittöver. Alltså den till höger i övre raden ovanför sista textstycket. Det finns nåt i den bilden som får mig att fantisera och fundera. Den känns hoppfull och lugn. Förstår att det låter helt psycho men så känner jag! ✨

Svar: Haha det är det som är så roligt! Hur olika man tycker och tänker och känner!! Eller hur, så mysigt med kläder som hängt ute och soltorkat, dem luktar verkligen sommar!
Annie Brickman

#3 - - Dan Brickman:

Jag har lite svårt för abstrakta bilder med massor av oskärpa. Det kan bero på att jag så lätt blir åksjuk/sjösjuk :). Jag gillar den bilden längst ner till höger trots att jag avskyr karuseller av ovan nämnda anledning :D

Svar: Hahaha! XD
Annie Brickman

#4 - - sandra:

Men oj, häftigt att det var klädnypa på de första bilderna också (?) trodde typ det var uppskuren mango ;)

Svar: Hahaha ja eller hur XD Tänk vad kul man kan ha med en klädnypa!
Annie Brickman