När man köpt sig själv en födelsedagspresent!

Jag fyllde år häromdagen och hade verkligen en drömfödelsedag. Jag tycker egentligen inte om att fira min födelsedag och flydde många år i rad utomlands för att slippa den. Förra året fyllde jag 25 och överraskades med ett Surpriseparty och jag ville bara gå under jorden. Jag förstår tanken men jag uppskattade absolut inte att bli firad. Det var en riktigt jobbig kväll och jag ville bara stänga in mig på rummet och få vara ifred. Men det kan man inte när det är "ens eget" party... så det här året blev det mycket bättre. Först jobbade jag under dagen och hade riktigt kul. Efteråt var det dags för fika på ett danskt café, jag, sambon och en riktigt nära vän. Där sjöng personalen för mig och det var aningen pinsamt, men ändå personligt och (jo jag erkänner) jätteroligt! Så jag får väl säga att firande är okej om det är väldigt litet och om jag får massor av kakor.

Sedan gick vi hem till kompisen (som vi hjälpte att flytta i helgen) och lagade mat och satt uppe till halv två och pratade innan vi åkte hem och däckade. Det var helt underbart. Tårta, inga presenter och bara underbart sällskap och skratt så att kinderna ömmade. För mig det bästa tänkbara. Jag köpte mig själv en present när jag råkade gå in på Marshalls dagen efter för att kolla om dem hade kvar överkasten min kompis köpte där, men jag hittade istället dessa tallrikar. Jag köpte sex skålar ($4,99st) och sex stora tallrikar ($5,99st). Det fanns även assietter och muggar, men jag tyckte inte att dem var lika fina som de stora faten. Och jag behöver det inte. Jag har ju jättefina liknande i rosa som man kan leka med och göra en färgglad dukning om man vill! 

Jag tycker inte om att få saker. Det kommer sig nog från en hel del jobbiga minnen samt åsikter om överkonsumtion och extremt inredningsintresse. Så jag tycker inte om att få saker jag inte vill ha eller behöver för att andra tänker att "Åhh Annie älskar ljusstakar!". Behöver jag någonting så köper jag det hellre själv. Vill man ge mig en bra present så köper man bara tårta, fixar en kopp kaffe och ger mig en riktigt trevlig stund. Vilket sambon gjorde! Kärlek! <3 
Hur ser er drömfödelsedag ut?
#1 - - Inger:

Göra nåt som bara är gott för själen. Museum, utställning, spa-behandling, åka båt (eller ångtåg - skitkul!), promenad i skog eller park, besöka ett slott. Listan kan göras lång. En god lunch med STOR efterrätt (megastor glass på Fazer sist). Vill nån följa med är de välkomna men inget tvång. Presenter behövs inte, jag är exceptionellt duktig på att shoppa till mig själv 😀

Var nog lite äldre än dig när jag "påtvingades" att anordna fest. Det var sista gången jag firade, i traditionell mening, min födelsedag.

Jo å så grattis i efterskott!😊

Svar: haha eller hur! <3 Tack och vilken underbar kommentar!
Annie Brickman