När man sätter sig på tåget mot Jämtland

Gott nytt år! Hoppas ni hade det fantastiskt igår! Vissa startar det nya året med löften, jag startar det med en liten resa. Jag sitter just nu på ett tåg som ska föra mig och min syster upp norrut, till vår kära mor. Det här är bilder som jag tog för ett par år sedan, och en del av mig tror att det kommer att bli så här den här veckan. Men det kommer det verkligen inte! Det kommer ju vara vinter. Och kallt! Jag som inte riktigt är van vid kylan. Men jag överlever!
Sju dagar ska vi vara borta. Jag ska försöka uppdatera bloggen, men mammas bredband är inte det bästa, så vi får se hur det går! Det ska bli helt underbart att återse vidderna här uppe igen. Det var ju ett och ett halvt år sedan sist. Fjällsluften och stillheten är för min själ som luft för lugnorna. Livsviktig om jag inte ska få panik. Hur startar ni det nya året?
Älskade Jämtland! <3
#1 - - Inger:

Jamen nu börjar det bli ordning på dig! Nu är du på väg till rätt sida av Sverige 😀 Har själv rötter i Hälsingland, inte fjällvärld men massor av skog och sjöar. Plocka bär och njuta av tystnaden. Det är en lisa för själen!

Å du, skulle bredbandet trassla så strunt i bloggen och njut av stillheten.

Svar: Haha eller hur! :-D Jämtland är helt klart den bättre sidan! Och här är det så vackert med snö och kyla!
Annie Brickman