När man sammanfattar veckan

Jag tänkte att jag ska börja sammanfatta veckorna lite, nu när det händer så mycket och man inte hunnit med att ta varken så mycket vettiga bilder eller sitta ner vid datorn. Sambon har haft min kamera nästan hela veckan så de flesta bilder den här veckan är tagna med mobilen. Vilket inte gör så mycket, för jag har köpt en ny! Med bättre kamera, så bilderna blir i alla fall hyggliga. Här är alltså bilder som sammanfattar vår vecka:
 
Så var vår första 1 1/5 vecka på Gotland...
 
Vi har haft lite extra hand om Minus, sambons-pappas-blivande-frus-gammelhund. Hon var lika morgontrött som sambon och dem hade en riktigt mysig sovmorgon! Sambon fick öva lite på hur det är att ha hund.
 
Vi har spelat Clash of Clans tillsammans, jag och sambon. Gamla par ligger och läser varsin bok intill varandra innan sängdags, vi ungdomar ligger och spelar spel tillsammans... superbra spel att fördriva tiden på, för man måste vänta jättemycket och kan inte fastna med det några längre stunder.
Vi har tömt en massa skrymslen på gården och slängt skräp! Massor av skräp. Hittat lite fynd också. Bland annat mängder av garn, gamla leksaker och tyger som sambons mamma en gång i tiden sydde babykläder till honom av... och just det ja, vi har börjat fixa i sovrummet! Men mer om det sen.
Jag börjar bli duktig på att plocka tomater. Mysigast är det när det regnar. Det trummar mot glaset och blir lagom varmt där inne. Soliga dagar är allra värst. Då steks man levande och har svårt att se tomaterna när man måste kisa mot ljuset. Arbetet i västhuset tillsammans med att städa skrymslen gör att jag kan bearbeta min spindelfobi. Eller, jag kan i alla fall se en spindel utan att dö. Men jag skriker fortfarande, och springer om dem är för nära mig...
För utom det har vi skickat in de (förhoppningsvis) sista papprena för vårt företag. Och kikat på kontor. Vi flyttar troligtvis in i en jättebra komntorslokal om någon månad. Men den behöver något lager färg eller två, för just nu är den gul. Och gul är nog den värsta färgen jag vet på en vägg. Dessotum måste det vara neutralt när man redigerar, så jag har en bra anledning att få måla om där. Sambon passade på att ta en fin aelfie på vårt första möte med oss inblandade i vårt lilla företag! Det vill säga han, jag och hans pappa. 
Sedan har vi hängt med härliga människor. Särskilt denna favoritmänniska som förhoppningsvis kan blandas in i företaget på sikt. Vi åt vår första (men inte sista!) pizza på svensk mark. Jisses så god den var! Vad vi har saknat svensk pizza!
Det var ungefär vad vi sysslade med förra veckan! Veckan som kommer får vi Fastlandsbesök, sedan åker vi till Jämtland och hälsar på släkt och hämtar hem en katt. Så det blir nog fullt upp!