När man slungas tillbaka ett år i tiden

För ett år sedan assisterade jag för första gången på en så kallad "Styled shoot", vilket är när bröllopsfotograf, bröllopsplanerare, florist, make up artist och vendor strålar samman för att tillsammans skapa portfoliobilder. På bröllop är det ju mycket brudparets val, det finns tidspress och inte alltid jättemycket fria val med plats, tid och stil. Men när man gör en Styled shoot, så har man helt fria tyglar att skapa vilka bilder man vill, och tid att göra vad man drömmer om att göra. Riktigt roligt! 
Just den här fotograferingen var på ett superhäftigt hotell i Goleta, byn bredvid Santa Barbara. Det heter Goodland och är trendigt inrett i lite bohemisk och industriell stil. Många element som jag verkligen älskar, och andra jag inte skulle ta med hem. Den här lila kudden, den skulle gärna flytta med mig hem:
Jag var där för att hjälpa två fotografer och det var superroligt. Jag älskar att assistera andra. Det är alltid så roligt att se hur andra jobbar och att få hjälpa till. Det här med att få vara del av ett team och göra andra glada är någonting jag verkligen tycker om. Även om jag själv helst jobbar själv när det är mina projekt, tycker jag att det är jätteroligt att vara del av och stötta andras. Det är väl därför jag assisterar andra fotografer och lärare till så hög grad som jag gör.
Hotellet hade så himla mycket roliga detaljer, och så klart hade själva fotograferingen det också. Det var mycket kulturella detaljer, mycket färg och mönster. Den här skallen till exempel. Vilket hantverk! Även om jag inte är säker på att jag någonsin skulle vilja ha en dödskalle hemma, det känns lite makabert. Om jag skulle ha det så skulle det finnas någon riktig bra anledning bakom. Är det inte roligt? Att jag är tveksam till att ha en skalle på väggen, men att jag älskar pälsfällar? Där resonerar jag som så att allt ska tas till vara på, men när det kommer till skallar, så ser jag inte riktigt syftet med det. Och det här med saker bara för att har jag aldrig varit för. Dammsamlare, som min pappa så vackert kallar dem. Jag har många fler sådana än vad min pappa har, men jag är inte så förtjust i det.
Hur tänker du kring dödskallar och djurfällar? För eller emot, och i så fall varför? 
 
Involverade i Photoshooten:
#1 - - Emma:

Vilka underbart häftiga bilder!

Svar: Tack! <3
Annie Brickman