När man visar mer bilder från fotograferingen

Jag tänkte visa lite mer bilder från fotograferingen. Det fanns detaljer med denjag blev helt tokig i. Jag älskar kulturer. Jag har alltid varit intresserad av religion och historia, och kombinerat med intresset för färg och form, så det är nog inte konstigt att jag dras till kulturella symboler och stilar. Här ovan har ni ett Native American-halsband, i en stil som ursprungligen är spansk men som mexikanerna lärde de första Native Americans när dem invandrade, så när urinvånarna började arbeta i silver tog dem efter den stilen. Ett sådant halsband drömmer jag om! Sedan har vi den där skallen, som jag skrev om igår, och den där guldhanden (Fatima's Hand eller Hamsa's Hand) är en religiös symbol från både judendom coh islam och ska bringa lycka och skydd. 
Men mer intressant för mig var att en av fotograferna fotograferar med en gammal Hasselbladskamera. Det var den som inspirerade mig till att vilja köpa min kompis kamera, den där Rolleiflex'en jag lade ut en bild på för ett tag sedan. Jag har inte köpt den (än) men jag vill så gärna. Det är något visst i att fota på det där sättet, men en Hasselblad är ju kronjuvelen inom fotografi och att få tag på en sådan vore ju helt fantastiskt.
Annat jag älskade från den här fotograferingen var färgerna. Jag älskar att ha färger som piggar upp, och de här ljuslyktorna är så himla vackra. Sedan är jag inte så himla mycket för färg själv, men jag blir mer och mer intresserad av det ju längre jag bor i USA. Hade du frågat mig för tre år sedan skulle jag aldrig ha målat en möbel röd eller turkos. Nu drömmer jag om grå eller vita väggar och en och annan möbel målade i en pigg färg för att sticka upp. Och den där mörkt blodröda färgen är en favorit, särskilt tillsammans med turkosa toner. Kontrasten mellan dem är bara så himla härlig. Och i ett annars ganska neutralt hem tycker jag att färg är det vackraste som finns. Men för mycket blir lätt rörigt eller stressande... balans.
 
Involverade i Photoshooten: