När man visar vad man gjort


Idag vaknade jag med en så underbar känsla i kroppen. Några dagars vila har verkligen gjort skillnad för måendet! Jag har vaknat helt slutkörd, trött och på halvdåligt humör i... ja det känns som för alltid men så är det ju så klart inte, men idag vaknade jag riktigt glad, skuttade upp, njöt av frisk luft och svenskt kaffe och solsken på rummet till Escape to the country på TV:n. De senaste dagarna av beslut har lämnat hjärtat mycket lättare och humöret mycket bättre.
 
Man ska aldrig vara rädd att räcka ut handen. Vissa kommer ta den, vissa kommer att ge dig high five och några kommer att ge dig möjligheter du inte ens kunde drömma om. Så känns det nu. De senaste dagarna har jag nätverkat med andra fotografer hemma i Sverige och blivit överväldigad av hur vänliga och givmilda folk är. Jag har så mycket fika inbokat att jag får se till att boka in lite träning också så att jag inte behöver rulla fram på Gotland. Just nu kan jag knappt vänta på att sommaren ska komma! Idag är planerna att redigera bilder och kanske sy lite. Dessa bilder i inlägget behöver bli klara och skickas iväg. Jag försöker att inte planera dessa lovdagar för mycket. Dem får bli lite som dem blir, och det känns jätteskönt. Jisses, vad skönt det är med lov! 
#1 - - Inger:

Men du så fina! Det är ett helt annat djup i dessa bilder om jag jämför den gången jag "ramlade" in på din blogg pga dina fina foton. De gamla är också fina, missförstå mig inte, men du har verkligen utvecklats. Snyggt jobbat!

Svar: Tack! <3
Annie Brickman