När tiden rusar iväg igen

Det var måndag. Jag blinkade. Och nu är det torsdag kväll. Vad hände? Den här veckan kom våren i alla fall till Santa Barbara. Det har varit soligt och omkring tjugofem grader varje dag. Och jag har firat det genom att bli förkyld och kurera mig inne där det är svalt, med te och en inredningspod medan jag betat av jobb och läxor. Men imorgon måste jag friskna till lite, för jag har årets roligaste fotografering. Under vatten. 
 
Förutom det, så väntar jag på ett svar för att kunna skicka in pappren och faktiskt starta företag. Det känns stort. Jag tvättade idag. Det kändes skönt. Det där tvättberget alltså... det är så himla skönt att bestiga! Sambon och jag har dille på att försöka tänka hälsosamt. Han har laddat ner en ap som ser till att han dricker tillräckligt med vatten och jag försöker skära ner på sockret efter att ha fått ett litet uppvaknande tidigare i veckan. Sockret smyger sig in i vardagen och plötsligt inser man hur mycket man egentligen får i sig! Det är skrämmande. Och hur beroende man är om det. Men mer tankar om det senare. Nu måste jag verkligen göra i ordning infor imorgon och se om sängen är redo för vår dejt.
 
Den här veckan är extremt tufft, särskilt med en ovälkommen förkylning på köpet, men jag njuter av de små framgångarna. Som att jag har tvättat och bytt rena lakan. Och nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna ganska så pigg. Eller i alla fall inte alldeles för trött. ch förhoppningsvis orka slita mig från de här mysiga, rena lakanen. Finns det någonting mysigare än en renbäddad säng?
#1 - - maria:

Vilka underbara bilder och grattis till företag, vad ska du ha för något?! :D Körkör!! :D

Svar: Tack! Åhh vad kul, grattis! <3 Fotograf, främst för bröllop!
Annie Brickman