När flyttlasset gick

Efter mindre än tre timmars sömn för min del ringde klockan och det var dags att släpa ut allt jag packat och fixat under natten. Sambon var svår att få upp och fick sig en släng av min vassa tunga när jag påpekade att han fått sova hela natten, men att jag som sovit tre timmar minsann kunde gå upp utan att snooza. Han är så underbar. Istället för att bli lika tjurig som jag var (det här med sömnbrist är inte min grej) så kramade han om mig och kallade mig för gullig. Sedan bar vi tillsammans ut fjorton flyttkartonger. I slutendan var det en del som kom med som egentligen skulle ha blivit lämnade. Den vita hyllan var sambon som tjatade till sig, och jag fick med min datorstol. Bekvämare stol har jag aldrig haft. 
Det är ju alltid så, att om man får en tid för något, som t ex flytten, bilen skulle komma mellan 8-10, så kommer dem alltid 7:55 om man inte är förberedd, och alltid 9:55 om var var klar med allt vid 8. Så vi satt och väntade till kvart i tio, myste tillsammans i fåtöljen, drack kaffe och bara såg morgongrånaden tona över i blått. Det var en av de mysigaste mornarna i mitt liv. Och flyttgubbarna var de mysigaste, duktigaste tänkbara. De kom från en firma som heter Dynamic LA och var från Israel respektive Tjeckien, med härlig humor över tjugo år i USA var utan att förlora sin europeiska stolthet och kärleken till sina hemländer. Otroligt härliga killar, fulla med livsglädje och passionerade förespråkare för en vegeratisk livsstil. 
Vi fick inte hjälpa till med mycket, men vi fick en riktigt härlig förmiddag medan dem packade in möbler och smågrejer i skyddande material och skojade, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar sådana studner, när kulturer inte krockar, utan möts i konversation och livsglädje, byter information och skojar om fördomar. och sedan avslutade jag och sambon vår mångkulturella morgon och förmiddag på en indisk resturang. Så nu har flyttlasset åkt och det är baranvi och våra resväskor kvar.
 
 
#1 - - Ajli Müller:

Det låter som ett underbart samarbete, med flyttkillarna! Trots tre timmars sömn, shit! Skulle inte vara en riktig människa den dagen kan jag lova!

Tack så mycket för din kommentar om klippningen. Jag är så stolt <3

Svar: Tack själv <3
Annie Brickman