När sambon har bäddat!

Nej men visst blev det tjusigt? Jag blev så glad när jag kom in i sovrummet nu i morse och fick syn på att han bäddat sängen. Vi bäddar ju inte riktigt likadant, jag och sambon, om man säger så...
 
Annars då? Vi var på en underbar BBQ igår och jag kommer sakna alla härliga människor som var där. Jag fick presenter och massvis med kramar. Jag fick dock inte öppna ett av paketen förrän jag är i Sverige... men jag har mina aningar om vad som finns däri. Jag längtar efter att få se det! Utöver den fick jag bland annat en morgonrock. Jag älskar när man blir överraskad och får någonting man verkligen inte väntat sig men tycker om. Morgonrocken är från hotellet vi fotade förra året och jag fick den av hotellets manager som tack. Jag fick också en stående inbjudan till ett hotellrum vid framtida besök. Den inbjudan kommer jag ju abolut att infria! 
 
Ibland är det först när man lämnar något som man inser hur bra man har det. Hur underbara männsikor man har omkring sig och hur uppskattad man är av andra. När man lever i det tänker man inte på det, man får inte höra det och man är så van vid hur allting är. Jag har aldrig känt mig så här uppskattad och omtyckt, samtidigt som jag är halvt skräckslagen över hur framtiden kommer att bli. Men det blir nog bra. Jag och sambon har varandra och ett fantastiskt nätverk. Bättre än så kan man inte ha det!
Så himla fint!