När man är tillbaka!

Jag var tvungen att ta en paus och bara koppla bort. Det blev alldeles för mycket där. Jag är ju "ensamstående småbarnsmor" till två energiknippen till djur någon/några veckor i taget medan sambon är på fastlandet. Jag älskar våra två små troll över allt annat, men sova det får jag inte. Jag har inte sovit en hel natt mer än en enda gång sedan sambon åkte. Han har varit borta sedan innan jag skrev förra inlägget, Att inte få sova sliter verkligen på en. Att sedan försöka hinna flera olika deadlines och en renovering är inte heller en alltför bra ambition. 
 
Lite av det som har hunnit hända sedan jag skrev:
- VÅRT FLYTTLASS KOM IGÅR! (Mer om det senare)
- Jag har tagit truckkort och pluggat teori.
- Jag har redigerat och skickat iväg årets sista bröllopsbilder.
- Jag har fått tillgång till mitt nya kontor, möblerat och målat möbler.
- Jag har fortsatt städning och renovering här hemma, och då menar jag snarare sortering än att göra rent. Vi bor i ett kaos just nu, vilket stjäl en hel del energi. 
- Träffats och börjat umgås med flera kompisar. Underbara människor som jag inte kände bara för några få månader sedan men som jag nu värdesätter högt.
- Hollie har lärt sig apportera! Säger man "kom med den då" lägger hon sin leksak i ens hand och vill att man kastar den. 
 
Hollie har börjat bli så stor! Jag tittar på henne och tänker "Men jisses, nu ser hon ju Vuxen ut!". Sedan ser jag en vuxen aussie och jag skrattar och tänker "Ehh, nej. Valp."
Ålskade lilla råtta. Idag vaknade jag av att hon hade rejäl hicka vid sex på morgonen, så jag gick upp och ut med henne och försökte ge henne vatten så att det skulle sluta så att vi kunde somna om. Klockan åtta väckte hon mig med en tass i ansiktet och tyckte att det det var slut på sovmorgonen. Jättekul, när man somnat vid ett på natten...
#1 - - Dan Brickman:

Grattis till truckkortet. Kan vara bra att ha och va fin Hollie är :)

Svar: Tack!
Annie Brickman

#2 - - Frida G Svensson:

tycker det är bra att du lyssnat på kroppen och tillåtit dig själv en liten paus! <3

Svar: Tack! <3
Annie Brickman