När man sitter på sitt kontor

 
Det här är det första inlägget jag skriver från mitt nya kontor. Det luktar målarfärg och mina fötter är iskalla. Snart kommer fötterna att vara varma dock, för jag satte just på ett extra element. Men färglukten kommer att ligga kvar ett tag. Min byrå har fått sig sin andra omgång färg, min nybyggda bokhylla har torkat efter att den laserats och jag sitter stilla i kaoset och känner. Verkligen känner. Det har varit så stressigt att flytta hem till Sverige, men nu är det som om någon klickat på paus. Det är som att världen stannat upp. Äntligen. Jag sitter här och bara andas, njuter. Tänker. 
 
Mitt kontor är s-t-o-r-t. Jag kommer att använda ytan delvis som studio, så det kommer vara mycket i ena hörnet och lite i andra. Ni ser där mattan är? Där kommer det att vara tomt ett tag. Till i sommar, då jag tänker mig en soffa där, för kunder att sitta i. Det kommer att fortsätta att vara kaos i några dagar, tills jag organiserat allt i torra lådor och hyllplan. Men här har jag en yta att växa och gro i. Jag känner mig så kreativ i det här rummet. Så lagom närvarande och samtidigt avskild från resten av världen. Jag har fått upp min stationära dator också. Internet vill inte fungera än, men det fungerar fint på min bärbara.
 
Jag sitter här nu och känner förändringarna som ligger i luften. Vi hade ett fint samtal i bilen hit, jag och sambon. Om att våga satsa, kasta sig ut: vi har varandra och ett år framöver vet vi ungefär tillräckligt för att veta att det här kommer att gå. Vi har råd att vara modiga nu. Att ta chanserna istället för att försöka gå en tung, dyr och lång väg. Vi har varandra, två fantastiska små monster och en grund att stå på. Mer än vi någonsin kunnat drömma om för ett halvår sedan. Ett halvår... det är ett halvt år sedan jag tog examen och strax efter det flyttade vi hem. Snart har vi varit hemma i sex månader. Det känns otroligt. USA känns som en livstid sedan, men som om det tog slut förra ögonblicket. Lilla Holly fyller sex månader idag. Så vi ska hem och fira med att laga middag, tvätta och ägna resten av kvällen åt att gosa i soffan med henne.
Mina små, som börjar bli stora! <3 Bilderna tog sambon i morse med min mobil.
#1 - - Dan Brickman:

Vilkn härlig bild på Maiko och Hollie :)

Svar: Tack!
Annie Brickman