När man tagit sin sista utefika för säsongen

Min favoritplats i trädgården. Där har jag inte alls hunnit sitta så mycket som jag hoppats på - vädret har varit kallt och regnigt på Gotland den här sensommaren och hösten. Men några gånger har det blivit. Morgonkaffet i solen, fågelkvittret. Det är som allra mysigast här på morgonen, innan och efter bilarna kör in till stan i vad form av rusningstrafik Visby har att erbjuda. Men mellan nio och tio är det perfekt att sitta här. Lyssna på fåglarna. Titta på en lycklig valp som säger god morgon till världen.
Det var det här jag drömde om. När jag låg i sängen emd datorn i knäet borta i USA. När jag satt på uteplatsen vi hade och lyssnade till ambulans och brandbilar, tåg och den stora motorvägen hundra meter bort som leder genom hela Kalifornien. Då drömde jag om det här. Idag ska jag ställa in dessa möbler. För nu är sommaren över och det är dags att morgonfika inne framöver.
Dessa fantastiska höstmornar. Sista bilden är utsikten från stolen när jag sitter och dricker kaffe. En valp som säger hej till världen och ett av de vackraste hus jag sett. Ibland blir drömmar verklighet.