När man summerar veckan

 Den här veckan har jag lärt mig...
... att jag måste lära sambon att man gör jobbet bra första gången, så slipper man göra om det. Han mätte inte ordentligt när vi byggde TV-hyllan, så DVD-hyllan blev en halv centimeter för liten... nu är det justerat. Med lite hjälp från Maiko så klart.
... att Hollie lägger upp tassarna i handen på mi för att sedan trycka upp sig själv i famnen om hon vill bli buren. Vill hon inte står hon bara där som en säck potatis. Sjukt gulligt att hon hjälper till!
... att chefer inte nödvändigtvis är pedagogiska.
... att sambon är en riktig slarver, men en väldigt söt och charmig sådan som i alla fall försöker. När han kommer ihåg och vet att jag märker om han slarvar... som med Tv-hyllan. Eller taket i garderoben, som han inte riktigt gjort så bra. Men han gör om, gör rätt, när Annie kommer på honom.
... att om en bil inte startar utan bara blinkar, är batteriet dåligt och behöver bytas/laddas.
... att det finns en underbar second handbutik i Visby som heter Gåvan
... vart Brukshundsklubben i Visby ligger.
 
Den här veckan har jag...
... packat allt som ska säljas på loppis framöver i ladan här på gården.
... trotsat regnet och knallat med en mycket motvillig valp. Hon gillar inte regnet särskilt mycket.
...skannat alla Visbys loppisar, alla onlinesidor och tidningsannonser i jakt på skrivbordet med stort s. jag hittade det tillslut på Gåvan och det kostade 110kr men var i extremt dåligt skick. Vilket inte gjorde någonting, eftersom jag ändå tänkte göra om det.
... jobbat, jobbat, jobbat.
... målat skrivbord och renoverat i garderoben.
... kört omkring på stackars Hollie överallt, men hon har mest varit glad över att få vara med.
... varit på hundutställning och kikat, där Hollie fick socialisering och leka med andra hundar. Hon träffade en ny kompis och återknöt kontakten med en annan.
... knappt sovit, då kattungen ska ligga i halsropen nu när sambon är bortrest, och han börjar spinna varje gång jag rör mig. Han spinner som pskan mullrar. Man vaknar. Och vaknar man kommer en överlycklig Hollie som ska säga god morgon. Oavsett om klockan är två, fyra eller sex på morgonen. Eller alla tre. Hej då skönhetssömn.
Jag har längtat efter...
... sambon! Han åkte till fastlandet i torsdags tidigt på morgonen.
Jag har drömt om...
... hur det nya kontoret kommer att bli och vad jag kommer hitta på där i framtiden.
Jag har önskat...
... att jag kunde vinna några mikjoner kronor på triss. Pengar ger inte lycka, men dem förenklar livet en hel del, särskilt om man drömmer storslagna drömmar.
Nu laddar vi om för ny vecka, som förhoppningsvis
innehåller ett färdigt skrivbord och ett fastlandsbesök för min del!