När man summerar veckan

Nej men hej där?! JIsses vilken fantastisk vecka vi har haft här hemma! En kattunge och en hundvalp i huset innebär enorma mängder av kärlek, även om sambon tillbringar ca varannan vecka borta. Så jag har inte lidit brist på mysiga stunder. Och dessa två tokstollar är bästa vänner. Så underbara ihop, i mys och i stolleryck runt huset.
 
Min vecka har således mestadels spenderats så här, med en varm liten katt på bröstkorgen, magen eller knäet. Förutom det har jag hunnit med att storhandla och fundera på hur det gått med det här att handla ekologiskt. det får nog bli ett eget inlägg om det, men jag måste ändå säga att det gått superbra. Jag handlar i stort sett bara på ICA Maxi i Visby, eftersom det är i mitt tycke den smidigaste butiken att köra till och parkera vid. I början tyckte jag att det var svårt att hitta ekologiskt, men nu har jag lärt mig vad jag ska titta efter och närapå allt finns som ekologiskt allternativ. Ibland kostar det samma, ibland är det dubbelt så dyrt, men allt som oftast skiljer det bara några kronor mellan en EKO-märkt produkt och en vanlig vara. Men det där ska få ett eget inlägg.
 
Annars är livet som valp- och kattungeägare väldigt spännande. Ena studnen är dem små änglar, i nästa får man fiska upp dem ur soptunnan (kattungen) eller plocka ner dem från något olämpligt klätterställe (kattungen igen) eller plocka ut sin nya bikini ur deras mun (hundvalp och kattunge i varsin ände).
 
Den här veckan har jag lärt mig...
... hur man byter glödlampa på bilen (man behöver små fingrar och lång nacke för att se in!)
... hur en tappad valphörntand ser ut när man plockar ut den ur valpens mun i tro att hon tuggar på någonting otillåtet.
... att man bara ska beställa Chailatte på Espresso House. 
... att ha vantar när man går ut på kvällspromenaden numera - hösten är här!
... att den perfekta smällta osten på mackan är 30 sekunder i vår micro. 
... att sambon fortfarande inte kommer ihåg småsaker såsom minneskort om man åker ut en sväng, så det är lika bra att ha med sig tre extra egna. 
 
Den här veckan har jag...
... sett katten drilla ner i badkaret två gånger. Han tyckte inte om upplevelserna.
... mött upp framtida eventuella brudpar.
... varit på flera loppisar i jakt på ett skrivbord eller två. Ännu ingen lycka där.
... skrattat åt katterna. Stora katten avskyr kattungen, men om dem får mat ihop går det bra att vara nära honom. Annars fräser hon åt sitt lilla barnbarn varje gång hon ser honom.
... varit ute och sagt hej då till sommaren och hej till hösten!
... plockat upp ljusstakar ur källaren, samt filtar och kuddar! JIPPI! Hej, höstmys.
... sett hela Shadowhunters en gång till medan jag arbetat på datorn. Jag har aldrig blivit så kär i en serie som jag blivit i denna! Det är lite på samma nivå som jag älskade Sagan om Ringen som barn.
 
 
Jag har längtat efter...
... sambon! Fats den här gången var han bara borta halva veckan.
Jag har drömt om...
... mitt nya kontor. Äntligen blev det bestämt att jag ska ha ett! Och arbetet drog igång direkt, så nästa vecka blir det nog inflytt!
Jag har önskat...
... mig shadowhunter-böckerna så att jag har att göra i väntan på nästa säsong. Julklappstips, familjen!
 
Barnbarn och Mormor delar tonfisktallrik.