När posten kom med något efterlängtat

Först och främst måste jag säga: vi människor har en tendens att hänga ut företag som gör något dåligt, men när företag gör något bra tenderar vi att nicka nöjt och gå vidare. Men företag förtjänar även positiv feedback. Nu köpte vi utrustning till företaget från Cyberphoto, som först stoppade leveransen eftersom företaget är nystartat och dem var inte helt säkra på att vi hade betalförmågan. Men efter några samtal och att vi betalade fakturan direkt, sattes paketet på expresspost för att hinna fram i tid. Och överst i paketet? En liten godisbit. Så man får min sambo att skratta och mig att känna lättnad inför morgondagens bröllop. Personligen gillar jag inte snickers, så den fick sambon.
I det efterlängtade paketet låg ljudutrustning åt sambon, och en gemensam leksak som vi bägge längtat efter i månader. En till kamera. Så nu har vi två kameror och bägge står i företagets namn, så det är våra gemensamma. Imorgon ska jag fota ett bröllop och då kommer jag att ha en kamera på varje höft. När han filmar kommer han ha en eller kanske båda kamerorna för sig själv. Vi delar dem. Äntligen kommer han inte längre att sno min kamera!
Förutom kameran låg någonting annat efterlängtat i paketet. Ett objektiv! Ett 24-70mm 2.8, som jag sett fram emot sedan i våras. På önskelistan finns fortfarande ett macro, ett tiltshift och ett vidvinkel, men nu blir det mycket roligare och enklare att fotografera bröllop i alla fall. Jag lyckades på något vänster klara av de tidigare bröllopen i år med bara sambons 70d och hans 18-någonting, men det är så skönt att veta att jag nu kan ta bilder av bra kvalité hela dagen oavsett situation. Bra objektiv är a och o inom fotografi.
Jag tycker det är fantastiskt att kunna stå på en och samma plats och gå så nära med kameran och i nästa ögonblick så långt bort. Jag är lyrisk över objektivet och sambon över den där mikrofonen eller vad det nu är han beställde. Det är tur att vi har så lika men ändå olik intressen.
Längtar efter äventyren jag och den här kameran kommer att uträtta med det här objektivet.